Open dag bij Zest Your Life – 15 september

Op zondag 15 september opent Zest Your Life haar deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar Mind & Body training. Van 9 tot 16 uur zijn er, in twee zalen, de hele dag diverse yoga, pilates, qigong en krachttraining lessen gratis te volgen. In de derde zaal zullen twee korte workshops worden gegeven.

Ervaar rust, ontspanning en kracht
Voor wie op deze speciale dag Mind & Body trainingen wil ervaren, organiseert Zest Your Life deze gratis kennismakingsdag. Iedereen is welkom, ook als je geen ervaring hebt met yoga. De lessen beginnen steeds op het hele uur. De eerste twee lessen starten om 9 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig maar kom op tijd want vol is vol. Yogamatten zijn aanwezig. Op www.zestyourlife.nl staat het volledige programma.

Programma
Lessen
09 uur  Zaal 1: Power Hour      Zaal 2: Meditatie

10 uur Zaal 1: Yin yoga           Zaal 2  Hatha Meditatie

11 uur Zaal 1: Pilates              Zaal 2: Chineng Qigong

12 uur Zaal 1: Vinyasa Yoga    Zaal 2: Restorative yoga
Pauze

14 uur  Zaal 1: Basic Yoga       Zaal 2: Strength & Flexibility

15 uur Zaal 1: Kettlebell          Zaal 2: Flow Yin

 

Workshops

13 uur: Ademworkshop – Sandra Visser
14 uur: Mindful bewegen workshop – Anouk Steggerda

 

Ook is er een massage marathon verzorgd door Frisk Fysio. Elk kwartier een plek. Je kan je hiervoor inschrijven bij de balie.

Meer informatie
Zest Your Life is in Amstelveen dé plek voor mind & body trainingen. Met hoge kwaliteit lessen en workshops in o.a. yoga, meditatie, krachttraining en qigong bieden wij gezonde beweging en rust. Onze leden zijn verzekerd van goede begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om hun doelstellingen te halen. Wij zijn pas tevreden als de leden met een goed gevoel naar huis gaan. Zest Your Life is elke dag van de week open, heeft drie zalen en is gevestigd aan de Eleanor Rooseveltlaan 102, Amstelveen.