AMSTELVEEN IN 24HRS

KOSTVERLORENHOF SERVEERT!

Wat leuk dat je langs wil komen bij Kostverlorenhof Serveert!

 

Op 25 september serveren we een heerlijke proeverij bestaande uit diverse gerechten van het Kostverlorenhof. We doen dit op drie momenten op de dag. Je bent welkom om 12:00 uur, 15:00 uur, of 18:00 uur. We serveren op die tijden dan gerechten die passen bij de lunch, borrel en diner.

 

Via deze pagina kun je een plek reserveren voor één van de tijdsloten en wees er snel bij! Er is namelijk plaats voor 30 gasten per tijdslot. Als er veel aanmeldingen zijn, kom je op de reservelijst te staan en laten wij je tijdig weten of er nog een plekje is. Vanwege corona moet ieder gezelschap zich vooraf registreren en geldt de 1,5 meter tijdens het event. Dit betekent dat je lekker plaats neemt en dat de hapjes en drankjes vanzelf jouw kant op komen!

 

Per proeverij vragen wij een bijdrage van €5,- per persoon. Je bevestigt je reservering door vóór 22 september het deelname bedrag over te maken naar IBAN: NL24 INGB 0007 7592 00 t.a.v. Kostverlorenhof BIZ Winkeliers. Noem in de omschrijving van je betaling, de naam die ook hebt opgegeven bij de reservering en met hoeveel personen je komt. Voorbeeld: ‘A. Jansen 4 pers.‘. Dan weten wij zeker bij welke reservering de betaling hoort.

 

Pas als we het (volledige) bedrag ontvangen hebben, krijg je een bevestiging van de reservering. Tijdens de proeverij wordt er water en frisdrank geschonken. Bier en wijn zijn tegen meerprijs en kunnen direct (contant) afgerekend worden.

 

Reserveer dus snel en neem op 25 september plaats op ons indoor pop-up terras. We hopen je dan te zien!

 

De spelregels:
We willen graag iedereen de gelegenheid geven om deel te nemen. Je kunt je daarom opgeven voor maximaal 1 ronde: of lunch, of borrel, of diner.

Vanwege de coronamaatregelen worden de gasten geregistreerd en ons personeel houdt toezicht op wie er aanwezig is.
Betaling gaat door middel van overmaken, doe dit voor 22 september naar IBAN NL24 INGB 0007 7592 00 zodat uw reservering bevestigd is.

Zonder tijdige betaling vervalt uw reservering. Als het niet mogelijk is om deel te nemen omdat er geen plek meer is, dan storten we uiteraard het bedrag terug. Annuleren kan tot 24 uur van te voren.

AANMELDINGSFORMULIER KOSTVERLORENHOF SERVEERT

    (* verplicht om in te vullen)

    De gegevens worden éénmalig gebruikt om deze reservering tot stand te brengen en na betaling en afloop van het evenement, verwijderd uit onze administratie.